Strela Archery Shop | Tršćanska 62, Zemun | 061-161-06-81 | strela.archery.shop@gmail.com
Sačuvani artikli
Nema sačuvanih artikala
Moja korpa
Nema artikala u korpi
 
Strela Archery Shop
Tršćanska 62, Zemun
061-161-06-81
strela.archery.shop@gmail.com

ISPORUKA

Prilikom poručivanja proizvoda iz Internet prodavnice, potrebno je da izaberete način preuzimanja opreme:
- Lično preuzimanje na adresi prodavnice
- Isporuka jednom od ponuđenih kurirskih službe

Za određene proizvode NIJE moguća isporuka putem kurriskih službi, već je obavezno lično preuzimanje u prodavnici. Ovo ograničenje se odnosi na proizvode koji se ne smeju transportovati kurirskim službama (primer: pirotehnički proizvodi) ili proizvode koji zbog svog oblika ili dimenzija nisu pogodni za transport kurirskom službom (primer: određene vrte meta).

Slanje kurirskom službom sa kojom Internet prodavnica nema saradnju je moguće, isključivo ukoliko Kupac izvrši plaćanje proizovda pre preuzimanja i zatim organizuje dolazak kurirske službe na adresu prodavnice.

Troškove isporuke paketa snosi kupac, osim ako drugačije nije naglašeno na stranici proizvoda ili u posebnoj ponudi za određene proizvode ili u određenom periodu. Troškovi transporta zavise od:
- mase paketa
- vrednosti paketa
- načina plaćanja

Post Express cenovnik možete videti na stranici "Cenovnik unutrašnjeg saobraćaja" ili upotrebiti „kalkulator“ za cene usluga na stranici "Kalkulator cena".
U slučaju slanja otkupne pošiljke preko Post Express (plaćanje pouzećem), pored troška za prenos novca, obavezno je i osiguranje pošiljke, kao i fiksna naknada za „rukovanje otkupnom pošiljkom“. U slučaju slanja paketa koji je unapred plaćen preko računa, moguće je upisati vrednost paketa i na taj iznos osigurati pošiljku, ali nije obavezno. Post Express ima određena ograničenja u dimenzijama pošiljki koje prenosi i najbolji su izbor za prenos pošiljki malih dimenzija i pošiljki male vrednosti. Dodatna prednost Post Express usluge je što se kao mesto isporuke može označiti lokalna Pošta, u mestu po želji Kupca, pa se paket može preuzeti bilo kada u radno vreme Pošte.

AKS cenovnik možete videti na stranici "AKS cenovnik". Cene navedene u cenovniku su najviše cene koje možete platiti za porućeni paket. U određenim slučajevima, Prodavac može preuzeti deo troška transporta na sebe. U slučaju slanja otkupne pošiljke (plaćanje pouzećem), paket je automatski osiguran na iznos otkupnine. Ovo može predstavljati problem, ukoliko je otkupnina značajno manja od vrednosti paketa (primer: deo paketa je unapred plaćen preko računa, a manji deo se plaća prilikom preuzimanja). U slučaju slanja paketa koji je unapred plaćen preko računa, osiguranje nije obavezno, ali ga preko AKS uvek koristimo i osiguravamo svaki paket.

Prodavac će se truditi da paket upakuje na način da svaki prozvod bude odgovarajuće obezbeđen za transport, a tako da ne povećava, bespotrebno, masu i dimenzije paketa.

Bez obzira na kurirsku službu kojom se paket transportuje, Kupac je dužan da prilikom preuzimanja paketa pregleda ambalažu i ukoliko je ista oštećena o tome napravi zapisnik sa kurirom i odmah odluči da li će paket preuzeti ili će odbiti prijem. U ovakvom slučaju, preporučuje se da Kupac odmah kontaktira Prodavca, dok je Kurir još uvek prisutan.